Från föräldraforumen

Vad tycker andra föräldrar?

PoxClin har under åren varit väldigt uppskattat av föräldrar landet över. Nedan finns exempel från föräldraforum där vattkoppor och olika behandlingar omnämns och diskuteras.

"Ett tips om det nu är vattenkoppor åk till apoteket o köp poxclin inte det billigaste men det var verkligen värt pengarna för det lindrade verkligen klådan o vi fick sova någorlunda bra"

Läs mer här

 

"Superbra, verkligen. Stora hade vattkoppor för 3 veckor sedan, märkte knappt av det, förutom någon kväll, nog tack vare poxclin. Nu har lilltjejen jättemycket koppor och än kliar hon inte iallafall."

Läs mer här

 

Bloggar

"PoxClin är ett slags skum som man stryker på barns vattkoppor, varpå det lindrar och motverkar klåda, och bidrar som det verkar till att snabbare torka ut blåsorna. Har provat detta sedan i går förmiddag och är mycket nöjd. Tänk om man själv haft tillgång till detta när det begav sig - minns alltjämt med obehag upplevelsen."

Läs mer här

 

"Ni som har vattkoppor framför er så kan jag varmt rekommendera detta kylbalsam till ert barn, eller er själva.

Den är infektionshämmande och kylande samtidigt som den lindrar klådan.. Kan ju inte bli bättre.. Inatt räckte det att vi smörjde Isabell två gånger så sov hon resten av natten."

Läs mer här

 

"Vi köpte ett receptfritt skum som heter Poxclin och det funkade jättebra som klådstillande."

Läs mer här